Garanti Bank International Cluj Napoca, Sucursala Motilor 1

Adresa:  Str. Motilor 1, Cluj Napoca
Judet:  Cluj
Localiatte:  Cluj-Napoca
Telefon:  
Fax:  
Email:  
X inchide



Ai gasit date eronate privind Garanti Bank International Cluj Napoca, Sucursala Motilor 1? Semnaleaza acesata eroare si o vom verifica si remedia imediat.


Nume*
Email*
Mesaj*
Dovedeste-ne ca nu esti robot*
unu + zero =   [ Ex: unu + sapte = 8 ]
 
Campurile notate cu * sunt obligatorii
Sediul central Garanti Bank Romania
Logo Garanti Bank Romania
Adresa:  Åžos. Fabrica de Glucoză nr. 5 Business Center, Novo Park 3 Cladirea F, Et. 5 ÅŸi 6
Judet:  Bucuresti
Localiatte:  Sector 2
Telefon:  +(40-21) 208 92 60
Fax:  +(40-21) 208 92 86
Email:  contact@garantibank.ro
Cod SWIFT:  UGBIROBUXXX
CUI:  RO25394008
Registrul Comertului:  J40/4429/2009
Despre Garanti Bank Romania

Grupul Garanti cuprinde Garanti Bank, cu o experienţă de peste 13 ani pe piaÅ£a bancară din România. La sfârÅŸitul anului 2010, Grupul Garanti ÅŸi-a extins operaÅ£iunile din domeniul serviciilor financiare ÅŸi de leasing prin integrarea a trei instituÅ£ii financiare non-bancare: Garanti Leasing (marca sub care funcÅ£ionează compania Motoractive Leasing IFN SA), Garanti Credite de Consum (marca sub care funcÅ£ionează Ralfi IFN SA) ÅŸi Garanti Credite Ipotecare (marca sub care funcÅ£ionează Domenia Credit IFN SA).

Garanti Bank este o bancă universală cu o gamă completă de produse ÅŸi servicii calitative ÅŸi inovatoare pentru toate segmentele de clienÅ£i. Garanti Bank este deÅ£inută de către Turkiye Garanti Bankasi (TGB), cea de a doua bancă privată ca mărime din Turcia, care a înregistrat în 2011 active totale de 66,72 miliarde EUR ÅŸi un profit net consolidat de 1,36 miliarde EUR. În calitate de bancă universală, cu servicii de top în toate segmentele de business, TGB are peste 10 milioane de clienÅ£i în zonele corporate, comercial, întreprinderi mici ÅŸi mijlocii, precum ÅŸi persoane fizice, cărora le oferă servicii financiare integrate, prin intermediul celor nouă subsidiare care furnizează servicii privind carduri, pensii, leasing, factoring, valori mobiliare ÅŸi asset management.

În Turcia, produsele ÅŸi serviciile Garanti au fost premiate de numeroase publicaÅ£ii ÅŸi instituÅ£ii internaÅ£ionale. Astfel, în 2010, Euromoney Magazine, una dintre cele mai importante publicaÅ£ii financiare din lume, a desemnat Garanti "Cea mai bună bancă locală în Turcia" ÅŸi "Compania cu cel mai bun management din Europa Centrala ÅŸi de Est", ambele distincÅ£ii fiind acordate Garanti Turcia pentru a doua oară consecutiv. De asemenea, cele două tranzacÅ£ii de project finance derulate de Garanti Turcia în 2009 au fost premiate de revista Project Finance, aflată în portofoliul Euromoney, fiind desemnate "TranzacÅ£iile financiare ale anului 2009 în Europa".

Garanti Bank este prezentă în România din 1998 ÅŸi, până în anul 2007, a oferit servicii bancare pentru companii locale ÅŸi internaÅ£ionale. Începând cu anul 2007, Garanti Bank a dezvoltat produse ÅŸi servicii pentru persoane fizice ÅŸi întreprinderi mici ÅŸi mijlocii, extinzând în acelaÅŸi timp reÅ£eaua de unităţi, bancomate ÅŸi terminale POS.

Garanti Bank a lansat produse ÅŸi servicii inovatoare printre care se numără Bonus Card - primul card de credit multi-brand cu cip din România, instrumentele de plată contactless care utilizează tehnologia MasterCard cu PayPass, Bonus Debit Card - cardul de debit care oferă bonus la cumpărăturile efectuate la comercianÅ£i, Bonus Card cu oglindă - un card de credit care oferă în plus doamnelor ÅŸi domniÅŸoarelor o oglindă drept accesoriu, WWF Bonus Card - primul card de afinitate eco de pe piaÅ£a bancară din România, bancomate multifuncÅ£ionale care permit achitarea facturilor în numerar, fără a utiliza cardul.

În 2011, Garanti Bank a înregistrat o creÅŸtere a activelor până la 1,45 miliarde de euro. Totalul de credite s-a majorat cu aproximativ 19%, până la 936 milioane de euro. Depozitele s-au situat la valoarea de 467 milioane de euro, în timp ce numărul total al cardurilor de debit ÅŸi de credit a crescut cu 16% faţă de 2010, până la 230.000.

Până la sfârÅŸitul anului 2011, Garanti Bank ÅŸi-a extins prezenÅ£a la nivel naÅ£ional prin intermediul agenÅ£iilor ÅŸi canalelor alternative de servicii, ajungând la o reÅ£ea de 77 de agenÅ£ii ÅŸi 194 de ATM-uri, în timp ce numărul de POS-uri a crescut la 7.340.

PerformanÅ£a excelentă înregistrată de către Garanti Bank în 2011 s-a reflectat ÅŸi în ratingurile primite din partea celor mai importante instituÅ£ii financiare din lume: banca a primit ratingul „BB+” pentru datorii pe termen lung, cu perspectivă stabilă, ÅŸi un rating de viabilitate „b” din partea agenÅ£iei de evaluare financiară Fitch Ratings. Ratingul, superior celui primit de către sistemul bancar românesc în ansamblu, s-a datorat puterii financiare pe care o are acÅ£ionarul Garanti, precum ÅŸi calităţii activelor deÅ£inute de către bancă, abordării prudente a riscului, calităţii satisfăcătoare a activelor, nivelului confortabil al adecvării capitalului si situaÅ£iei solide a lichidităţilor.

Garanti Bank a fost desemnată "Cea mai bună bancă de internet banking pentru persoane fizice din România" în anii 2008 si 2009, în cadrul premiilor anuale organizate de prestigioasa revistă Global Finance. Serviciul de internet banking a fost premiat ÅŸi de publicaÅ£ia e-Finance în 2010 pentru "Cea mai mare rată de creÅŸtere a numărului de utilizatori în 2009 faţă de 2008". De asemenea, Garanti Bank a fost premiată în luna octombrie 2010, în cadrul Cards Forum, drept "Cea mai activă bancă de pe piaÅ£a de carduri din România" pentru evoluÅ£ia deosebită a activităţii de carduri din primul semestru al 2010. Rezultatele excelente obÅ£inute de Garanti Bank pentru cardul său de credit, Bonus Card, au fost apreciate de două ori, în cadrul Galei Premiilor e-Finance ÅŸi Galei Premiilor No-Cash, organizate în martie 2010.

Si in anul 2011 Garanti Bank a fost premiata pentru produsele si serviciile sale de catre cele mai importante organizatii si publicatii locale: No-Cash a desemnat Garanti Bank drept castigatoare la categoria “Cea mai buna promovare” - pentru campaniile Bonus Card, precum si la categoria “Cel mai bun produs bancar al anului dedicat doctorilor” – pentru produsul produsul CrediMed.
Produsul nostru Bonus Card a fost premiat si de catre revista Business Arena, fiind considerat “Cel mai inovator produs bancar”.

In cadrul Galei Premiilor e-Finance, Garanti Bank a fost premiata la categoria “e-Payments” pentru sistemul de plati in timp real dezvoltat la sfarsitul anului 2010 si  implementat in reteaua de ATM-uri Garanti Bank din agentiile bancii si din magazinele Vodafone, sistem ce permite efectuarea instant a operatiunilor de plata a facturilor si reincarcare a cartelelor pre-platite Vodafone.

Tot in 2011, in cadrul Galei „Bancheri de Top”, organizate de catre Finmedia, am fost premiati drept “Cea mai dinamica banca, cu cea mai spectaculoasa ascensiune in topul bancar din 2010”.

Serviciul Garanti Online a fost desemnat „Cel mai bun sistem de plata a facturilor” din Europa Centrala si de Est in cadrul premiilor anuale organizate de prestigioasa revista Global Finance.

Articole care fac referire la Garanti Bank Romania
Foto Creditul de nevoi personale de la Garanti Bank. Conditii. Caracteristici

Daca doriti sa va reamenajati locuinta, sa achizitionati aparate electrocasnice, sa plecati in vacanta sau sa refinantati un alt credit, noi va oferim creditul pentru nevoi personale.Creditul este usor de obtinut. Nu se [...] citeste mai mult despre Credit nevoi personale Garanti Bank

Credite bancare persoana fizica | Creditul pe persoana fizica. Ofertele bancilor pentru credite pe persoana fizica. Creditele persoana fizica :: Informatii generale
Foto DAE - Ce este si cum se calculeaza

DAE este un indicator folosit de banci, ce exprima costul real al unui credit pe care atat bancile cat si IFN-urile (institutiile financiare nebancare) sunt obligate sa-l afiseze, pentru ca un potential client sa poata alege cea mai buna oferta. [...] citeste mai mult despre Ce este DAE dobanda anuala efectiva?

Informatii utile | Informatii si curiozitati din domeniul bancar
Foto De ce acte am nevoie pentru a deschide un cont curent in banca

Te gandesti serios sa-ti deschizi un cont curent intr-o banca. Foarte bine! Cu ajutorul unui cont curent iti poti gestiona mai usor timpul, prin administrarea optima a banilor tai [...] citeste mai mult despre Acte necesare deschidere cont bancar persoana fizica

Carduri de credit | Cardul de credit. Ofertele bancilor la carduri de credit. Informatii generale card de credit
Foto Ce este un card de credit? Istoric si ce informatii se gasesc pe un card de credit

Un card de credit este un card de plata emis pentru utilizatorii ca un sistem de plata. Acesta permite titularului cardului sa plateasca pentru bunuri si servicii bazate pe promisiunea titularului de a plati pentru ele. Emitentul cardului creea [...] citeste mai mult despre Ce este cardul de credit

Carduri de credit | Cardul de credit. Ofertele bancilor la carduri de credit. Informatii generale card de credit
Foto Ce sunt cardurile de debit? Avantaje si dezavantaje pentru un card de debit

Dupa cum sugereaza si numele, acesta nu este un card de credit. In loc de a procesa platile la sfarsitul lunii, sau la o data prestabilita, cardul de debit executa procesul de plata asupra contul dvs. in momentul in care se face achizitia. Comerciant [...] citeste mai mult despre Ce este cardul de debit

Carduri de debit | Cardul de debit. Ofertele bancilor la carduri de debit. Informatii generale card de debit
Linkuri rapide
Date eronate? Semnaleaza!
Principalele orase din:
Link-uri utile: